Alle woningmarktinfo Kapelle in Kapelle

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kapelle

Een eerste blik op Kapelle

Kapelle is een wijk in de gemeente Kapelle. Deze wijk telt volgens het CBS 9.220 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Kapelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 329.884 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 329.884
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Kapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kapelle is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kapelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kapelle.

Woningen recent verkocht in Kapelle

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kapelle. Een eengezinswoning in Kapelle komt het meest (83%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kapelle

In Kapelle wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kapelle
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kapelle

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kapelle vergeleken met de Kapelle en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kapelle

Wil je een huis kopen in Kapelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kapelle . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kapelle.

Zoek je huurwoning in Kapelle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kapelle.

Huizenprijzen in Kapelle

Starterswoningen in Kapelle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kapelle zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kapelle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kapelle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kapelle is 2.405 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.202 euro).

Leeftijden Kapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kapelle

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kapelle? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kapelle

Kapelle Verspreide huizen Kapelle

Instellingen zijn opgeslagen