Kapelle in gemeente Kapelle

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kapelle

Een eerste blik op Kapelle

Kapelle is een wijk in de gemeente Kapelle. Deze wijk telt volgens het CBS 9.220 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Kapelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 342.959 euro.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 342.959
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Kapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kapelle is 39 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Kapelle kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kapelle

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kapelle. Een eengezinswoning in Kapelle komt het meest (82%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kapelle

In Kapelle wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kapelle
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kapelle

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kapelle vergeleken met de Kapelle en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kapelle

Wil je een huis kopen in Kapelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kapelle. Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kapelle.

Huizenprijzen in Kapelle

Starterswoningen in Kapelle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kapelle zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kapelle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kapelle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kapelle is 2.377 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.289 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Kapelle is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Kapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kapelle

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kapelle? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kapelle

Kapelle Verspreide huizen Kapelle

Instellingen zijn opgeslagen