Huizenprijzen en de huizenmarkt Kampen-Zuid in Kampen

Begrijp de huizenprijzen in Kampen-Zuid Kampen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kampen-Zuid Kampen

Kampen-Zuid is een buurt in de wijk Kampen en plaats Kampen binnen de gemeente Kampen. Deze buurt telt volgens het CBS 36.625 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kampen-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 286.948 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 286.948
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kampen-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kampen-Zuid is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kampen-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kampen-Zuid.

Woningen recent verkocht in Kampen-Zuid

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kampen-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kampen-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kampen-Zuid. Een eengezinswoning in Kampen-Zuid komt het meest (97%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kampen-Zuid

In Kampen-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kampen-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kampen-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kampen-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kampen-Zuid vergeleken met de Kampen en Nederland.

Huizenprijzen in Kampen-Zuid Kampen

Starterswoningen in Kampen-Zuid Kampen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kampen-Zuid Kampen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kampen-Zuid Kampen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kampen-Zuid Kampen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kampen-Zuid Kampen

Wil je een huis kopen in Kampen-Zuid Kampen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kampen-Zuid Kampen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kampen-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kampen-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Kampen-Zuid Kampen. Zoek je huurwoning in Kampen-Zuid Kampen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kampen-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kampen-Zuid is 2.986 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.739 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kampen-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kampen-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kampen-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kampen-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Kampen in de gemeente Kampen.

Binnenstad Kampen Brunnepe Groene Hart Hanzewijk en Greente Kampen-Zuid Flevowijk Industrieterrein Kampen Bovenbroek Cellesbroek Hagenbroek De Maten De Venen Stationsplein Stationskwartier Het Onderdijks Polder Dronthen De Melm Kampereiland Mandjeswaard

Alle straten van Kampen-Zuid

Kampen-Zuid bestaat uit 26 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.