logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Braken-West in Drunen

Begrijp de huizenprijzen in Braken-West Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Braken-West Heusden

Braken-West is een buurt in de wijk Drunen en plaats Drunen binnen de gemeente Heusden. Deze buurt telt volgens het CBS 18.320 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Braken-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 404.205 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 404.205
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Braken-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Braken-West is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Braken-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Braken-West.

Woningen recent verkocht in Braken-West

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Braken-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Braken-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Braken-West. Een eengezinswoning in Braken-West komt het meest (79%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Braken-West

In Braken-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Braken-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Braken-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Braken-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Braken-West vergeleken met de Heusden en Nederland.

Huizenprijzen in Braken-West Heusden

Starterswoningen in Braken-West Heusden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Braken-West Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Braken-West Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Braken-West Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Braken-West Heusden

Wil je een huis kopen in Braken-West Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Braken-West Heusden . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Braken-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Braken-West.

Bekijk alle koopwoningen in Braken-West Heusden. Zoek je huurwoning in Braken-West Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Braken-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Braken-West is 3.449 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.183 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Braken-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Braken-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Braken-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Braken-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Drunen in de gemeente Heusden.

Braken-West Braken-Oost Centrum Drunen Venne-West Venne-Oost

Alle straten van Braken-West

Braken-West bestaat uit 49 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.