Alle woningmarktinfo Harderhout II

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Harderhout II

Een eerste blik op Harderhout II

Harderhout II is een buurt in de gemeente Harderwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.390 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harderhout II. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 435.824 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 435.824
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Harderhout II

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harderhout II is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harderhout II moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harderhout II.

Woningen recent verkocht in Harderhout II

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harderhout II. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harderhout II.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harderhout II. Een eengezinswoning in Harderhout II komt het meest (83%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harderhout II

In Harderhout II wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Harderhout II

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Harderhout II (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harderhout II
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Harderhout II

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Harderhout II vergeleken met de Harderwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Harderhout II waar ligt dat?

Woningen te koop in Harderhout II

Wil je een huis kopen in Harderhout II? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harderhout II . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harderhout II alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harderhout II.

Zoek je huurwoning in Harderhout II? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Harderhout II.

Huizenprijzen in Harderhout II

Starterswoningen in Harderhout II zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harderhout II zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harderhout II zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harderhout II? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harderhout II

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harderhout II is 3.538 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.390 euro).

Leeftijden Harderhout II

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harderhout II vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Harderhout II

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Harderhout II. De buurt zelf valt binnen de wijk Drielanden in de gemeente Harderwijk.

Muziekland I Muziekland II Muziekland III Muziekland IV Drielanden-Centrum Harderhout I Harderhout II De Gronden Groerne Zoom Tonsel Weisteeg

Alle straten van Harderhout II

Harderhout II bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.