Huizenmarkt Muziekland III in Harderwijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Muziekland III

Woningmarkt Muziekland III

Muziekland III is een buurt in de wijk Drielanden en plaats Harderwijk binnen de gemeente Harderwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.390 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muziekland III. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 380.377 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 380.377
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Muziekland III

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Muziekland III is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Muziekland III moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Muziekland III.

Woningen recent verkocht in Muziekland III

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muziekland III. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Muziekland III.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Muziekland III. Een eengezinswoning in Muziekland III komt het meest (51%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Muziekland III

In Muziekland III wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Muziekland III

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Muziekland III (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Muziekland III
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Muziekland III

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Muziekland III vergeleken met de Harderwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Muziekland III waar ligt dat?

Woningen te koop Muziekland III

Wil je een huis kopen in Muziekland III? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Muziekland III . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Muziekland III alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Muziekland III.

Bekijk hier alle koopwoningen in Muziekland III. Zoek je huurwoning in Muziekland III? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Muziekland III

Starterswoningen in Muziekland III zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Muziekland III zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Muziekland III zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Muziekland III? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Muziekland III

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Muziekland III is 3.575 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.283 euro).

Leeftijden Muziekland III

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Muziekland III vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Muziekland III

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Muziekland III. De buurt zelf valt binnen de wijk Drielanden in de gemeente Harderwijk.

Muziekland I Muziekland II Muziekland III Muziekland IV Drielanden-Centrum Harderhout I Harderhout II De Gronden Groerne Zoom Tonsel Weisteeg

Alle straten van Muziekland III

Muziekland III bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.