Huizenmarkt Kozakkenbergerhout en omgeving in Harderwijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kozakkenbergerhout

Woningmarkt Kozakkenbergerhout

Kozakkenbergerhout is een straat in de plaats Harderwijk binnen de gemeente Harderwijk . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kozakkenbergerhout in Harderwijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 441.082
Percentage gezinnen met kinderen 64%

Verkoopduur woningen in Kozakkenbergerhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kozakkenbergerhout is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kozakkenbergerhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kozakkenbergerhout.

Woningen recent verkocht in Kozakkenbergerhout

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kozakkenbergerhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kozakkenbergerhout.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kozakkenbergerhout. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kozakkenbergerhout. Een eengezinswoning in Kozakkenbergerhout komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Kozakkenbergerhout

In Kozakkenbergerhout wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kozakkenbergerhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kozakkenbergerhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kozakkenbergerhout
Binnenring: Nederland

Kozakkenbergerhout waar ligt dat?

Woningen te koop Kozakkenbergerhout

Wil je een huis kopen in Kozakkenbergerhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kozakkenbergerhout . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kozakkenbergerhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kozakkenbergerhout.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kozakkenbergerhout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kozakkenbergerhout. Zoek je huurwoning in Kozakkenbergerhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kozakkenbergerhout

Starterswoningen in Kozakkenbergerhout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kozakkenbergerhout zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kozakkenbergerhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kozakkenbergerhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kozakkenbergerhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kozakkenbergerhout is 3.518 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.445 euro).

Leeftijden Kozakkenbergerhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kozakkenbergerhout vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Kozakkenbergerhout in Harderwijk

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Kozakkenbergerhout te Harderwijk.

Adres Postcode Status
Kozakkenbergerhout 1 3845 HE Niet beschikbaar
Kozakkenbergerhout 3 3845 HE Niet beschikbaar
Kozakkenbergerhout 5 3845 HE Niet beschikbaar
Kozakkenbergerhout 7 3845 HE Niet beschikbaar
Kozakkenbergerhout 9 3845 HE Niet beschikbaar
Kozakkenbergerhout 13 3845 HE Niet beschikbaar