Huizenmarkt Harderhout I in Harderwijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Harderhout I

Woningmarkt Harderhout I

Harderhout I is een buurt in de wijk Drielanden en plaats Harderwijk binnen de gemeente Harderwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.390 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harderhout I. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 420.873 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 420.873
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Harderhout I

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harderhout I is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harderhout I moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harderhout I.

Woningen recent verkocht in Harderhout I

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harderhout I. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harderhout I.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harderhout I. Een eengezinswoning in Harderhout I komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harderhout I

In Harderhout I wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harderhout I

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harderhout I (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harderhout I
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Harderhout I

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Harderhout I vergeleken met de Harderwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Harderhout I waar ligt dat?

Woningen te koop Harderhout I

Wil je een huis kopen in Harderhout I? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harderhout I . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harderhout I alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harderhout I.

Bekijk hier alle koopwoningen in Harderhout I. Zoek je huurwoning in Harderhout I? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Harderhout I

Starterswoningen in Harderhout I zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harderhout I zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harderhout I zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harderhout I? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harderhout I

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harderhout I is 3.796 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.888 euro).

Leeftijden Harderhout I

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harderhout I vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Harderhout I

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Harderhout I. De buurt zelf valt binnen de wijk Drielanden in de gemeente Harderwijk.

Muziekland I Muziekland II Muziekland III Muziekland IV Drielanden-Centrum Harderhout I Harderhout II De Gronden Groerne Zoom Tonsel Weisteeg

Alle straten van Harderhout I

Harderhout I bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.