Huizenprijzen en de huizenmarkt De Krim-Zuid in De Krim

Begrijp de huizenprijzen in De Krim-Zuid Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Krim-Zuid Hardenberg

De Krim-Zuid is een buurt in de wijk De Krim en plaats De Krim binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 2.250 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 316.767 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 316.767
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in De Krim-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Krim-Zuid is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Krim-Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Krim-Zuid

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Krim-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Krim-Zuid. Een eengezinswoning in De Krim-Zuid komt het meest (95%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Krim-Zuid

In De Krim-Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Krim-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Krim-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Krim-Zuid Hardenberg

Starterswoningen in De Krim-Zuid Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Krim-Zuid Hardenberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Krim-Zuid Hardenberg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Krim-Zuid Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Krim-Zuid Hardenberg

Wil je een huis kopen in De Krim-Zuid Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Krim-Zuid Hardenberg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Krim-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Krim-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in De Krim-Zuid Hardenberg. Zoek je huurwoning in De Krim-Zuid Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Krim-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Krim-Zuid is 3.366 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.393 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Krim-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Krim-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Krim-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Krim-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk De Krim in de gemeente Hardenberg.

De Krim De Krim-Streekdorp De Krim-Zuid Verspreide huizen De Krim Verspreide huizen Nieuwlande

Alle straten van De Krim-Zuid

De Krim-Zuid bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.