Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Nieuwlande in De Krim

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg

Verspreide huizen Nieuwlande is een buurt in de wijk De Krim en plaats De Krim binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 2.250 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nieuwlande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 662.572 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 662.572
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Nieuwlande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Nieuwlande is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Nieuwlande moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Nieuwlande.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Nieuwlande

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nieuwlande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Nieuwlande.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nieuwlande. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Nieuwlande. Een woonboerderij in Verspreide huizen Nieuwlande komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Nieuwlande

In Verspreide huizen Nieuwlande wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Nieuwlande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Nieuwlande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg

Starterswoningen in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Nieuwlande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Nieuwlande.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Nieuwlande Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Nieuwlande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Nieuwlande is 3.767 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.123 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Nieuwlande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Nieuwlande vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Nieuwlande

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Nieuwlande. De buurt zelf valt binnen de wijk De Krim in de gemeente Hardenberg.

De Krim De Krim-Streekdorp De Krim-Zuid Verspreide huizen De Krim Verspreide huizen Nieuwlande

Alle straten van Verspreide huizen Nieuwlande

Verspreide huizen Nieuwlande bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.