Alle woningmarktinfo De Krim-Streekdorp

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Krim-Streekdorp

Een eerste blik op De Krim-Streekdorp

De Krim-Streekdorp is een buurt in de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 2.250 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim-Streekdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 403.984 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 403.984
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in De Krim-Streekdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Krim-Streekdorp is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Krim-Streekdorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Krim-Streekdorp

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim-Streekdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Krim-Streekdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Krim-Streekdorp. Een eengezinswoning in De Krim-Streekdorp komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Krim-Streekdorp

In De Krim-Streekdorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Krim-Streekdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Krim-Streekdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Krim-Streekdorp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Krim-Streekdorp

Wil je een huis kopen in De Krim-Streekdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Krim-Streekdorp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Krim-Streekdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Krim-Streekdorp.

Zoek je huurwoning in De Krim-Streekdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in De Krim-Streekdorp.

Huizenprijzen in De Krim-Streekdorp

Starterswoningen in De Krim-Streekdorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Krim-Streekdorp zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Krim-Streekdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Krim-Streekdorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Krim-Streekdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Krim-Streekdorp is 1.727 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.059 euro).

Leeftijden De Krim-Streekdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Krim-Streekdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Krim-Streekdorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Krim-Streekdorp. De buurt zelf valt binnen de wijk De Krim in de gemeente Hardenberg.

De Krim De Krim-Streekdorp De Krim-Zuid Verspreide huizen De Krim Verspreide huizen Nieuwlande

Alle straten van De Krim-Streekdorp

De Krim-Streekdorp bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen