Huizenprijzen en de huizenmarkt De Krim in De Krim

Begrijp de huizenprijzen in De Krim Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Krim Hardenberg

De Krim is een buurt in de wijk De Krim en plaats De Krim binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 2.250 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 362.791 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 362.791
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in De Krim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Krim is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Krim kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Krim

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Krim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Krim. Een eengezinswoning in De Krim komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Krim

In De Krim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Krim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Krim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Krim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Krim vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Huizenprijzen in De Krim Hardenberg

Starterswoningen in De Krim Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Krim Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Krim Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Krim Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Krim Hardenberg

Wil je een huis kopen in De Krim Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Krim Hardenberg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Krim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Krim.

Bekijk alle koopwoningen in De Krim Hardenberg. Zoek je huurwoning in De Krim Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Krim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Krim is 2.635 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.773 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Krim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Krim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Krim

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Krim. De buurt zelf valt binnen de wijk De Krim in de gemeente Hardenberg.

De Krim De Krim-Streekdorp De Krim-Zuid Verspreide huizen De Krim Verspreide huizen Nieuwlande

Alle straten van De Krim

De Krim bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.