Alle woningmarktinfo Rijsenhout Zuid

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rijsenhout Zuid

Een eerste blik op Rijsenhout Zuid

Rijsenhout Zuid is een buurt in de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 4.180 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 533.701 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 533.701
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rijsenhout Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsenhout Zuid is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijsenhout Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rijsenhout Zuid

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijsenhout Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijsenhout Zuid. Een eengezinswoning in Rijsenhout Zuid komt het meest (76%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijsenhout Zuid

In Rijsenhout Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rijsenhout Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rijsenhout Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijsenhout Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rijsenhout Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rijsenhout Zuid vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rijsenhout Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop in Rijsenhout Zuid

Wil je een huis kopen in Rijsenhout Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijsenhout Zuid . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijsenhout Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijsenhout Zuid.

Zoek je huurwoning in Rijsenhout Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rijsenhout Zuid.

Huizenprijzen in Rijsenhout Zuid

Starterswoningen in Rijsenhout Zuid zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijsenhout Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijsenhout Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijsenhout Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijsenhout Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijsenhout Zuid is 4.091 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.599 euro).

Leeftijden Rijsenhout Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijsenhout Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijsenhout Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijsenhout Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijsenhout in de gemeente Haarlemmermeer.

Rijsenhout Dorp Rijsenhout Zuid Rijsenhout Dijk Rijsenhout Omgeving

Alle straten van Rijsenhout Zuid

Rijsenhout Zuid bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.