logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rijsenhout Zuid in Rijsenhout

Begrijp de huizenprijzen in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer

Rijsenhout Zuid is een buurt in de wijk Rijsenhout en plaats Rijsenhout binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 4.330 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 600.238 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 600.238
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rijsenhout Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsenhout Zuid is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijsenhout Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rijsenhout Zuid

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijsenhout Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijsenhout Zuid. Een eengezinswoning in Rijsenhout Zuid komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijsenhout Zuid

In Rijsenhout Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijsenhout Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijsenhout Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Rijsenhout Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rijsenhout Zuid vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer

Starterswoningen in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijsenhout Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijsenhout Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Rijsenhout Zuid Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijsenhout Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijsenhout Zuid is 4.285 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.278 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rijsenhout Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijsenhout Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijsenhout Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijsenhout Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijsenhout in de gemeente Haarlemmermeer.

Rijsenhout Dorp Rijsenhout Zuid Rijsenhout Dijk Rijsenhout Omgeving

Alle straten van Rijsenhout Zuid

Rijsenhout Zuid bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.