Huizenmarkt Rijsenhout Dorp in Rijsenhout (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijsenhout Dorp

Woningmarkt Rijsenhout Dorp

Rijsenhout Dorp is een buurt in de wijk Rijsenhout en plaats Rijsenhout binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 4.180 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 391.131 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 391.131
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rijsenhout Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsenhout Dorp is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijsenhout Dorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijsenhout Dorp.

Woningen recent verkocht in Rijsenhout Dorp

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijsenhout Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijsenhout Dorp. Een eengezinswoning in Rijsenhout Dorp komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijsenhout Dorp

In Rijsenhout Dorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijsenhout Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijsenhout Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijsenhout Dorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rijsenhout Dorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rijsenhout Dorp vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rijsenhout Dorp waar ligt dat?

Woningen te koop Rijsenhout Dorp

Wil je een huis kopen in Rijsenhout Dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijsenhout Dorp . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijsenhout Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijsenhout Dorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijsenhout Dorp. Zoek je huurwoning in Rijsenhout Dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijsenhout Dorp

Starterswoningen in Rijsenhout Dorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijsenhout Dorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijsenhout Dorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijsenhout Dorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijsenhout Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijsenhout Dorp is 3.510 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.155 euro).

Leeftijden Rijsenhout Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijsenhout Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijsenhout Dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijsenhout Dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijsenhout in de gemeente Haarlemmermeer.

Rijsenhout Dorp Rijsenhout Zuid Rijsenhout Dijk Rijsenhout Omgeving

Alle straten van Rijsenhout Dorp

Rijsenhout Dorp bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.