Huizenmarkt Konnetlaantje en omgeving in Rijsenhout (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Konnetlaantje

Woningmarkt Konnetlaantje

Konnetlaantje is een straat in de plaats Rijsenhout binnen de gemeente Haarlemmermeer . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Konnetlaantje in Rijsenhout. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 539.608
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Konnetlaantje

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Konnetlaantje is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Konnetlaantje kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Konnetlaantje

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Konnetlaantje. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Konnetlaantje.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Konnetlaantje. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Konnetlaantje. Een bungalow in Konnetlaantje komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Konnetlaantje

In Konnetlaantje wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Konnetlaantje

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Konnetlaantje (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Konnetlaantje
Binnenring: Nederland

Konnetlaantje waar ligt dat?

Woningen te koop Konnetlaantje

Wil je een huis kopen in Konnetlaantje? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Konnetlaantje . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Konnetlaantje alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Konnetlaantje.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Konnetlaantje.

Bekijk hier alle koopwoningen in Konnetlaantje. Zoek je huurwoning in Konnetlaantje? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Konnetlaantje

Starterswoningen in Konnetlaantje zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Konnetlaantje zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Konnetlaantje zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Konnetlaantje? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Konnetlaantje

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Konnetlaantje is 4.247 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.563 euro).

Leeftijden Konnetlaantje

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Konnetlaantje vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Konnetlaantje in Rijsenhout

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Konnetlaantje te Rijsenhout.

Adres Postcode Status
Konnetlaantje 2 1435 HW Niet beschikbaar
Konnetlaantje 4 1435 HW Niet beschikbaar
Konnetlaantje 18-A 1435 HW Niet beschikbaar