Huizenmarkt Rijsenhout Omgeving in Rijsenhout (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijsenhout Omgeving

Woningmarkt Rijsenhout Omgeving

Rijsenhout Omgeving is een buurt in de wijk Rijsenhout en plaats Rijsenhout binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 4.180 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout Omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 947.414 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 947.414
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rijsenhout Omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsenhout Omgeving is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijsenhout Omgeving kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rijsenhout Omgeving

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout Omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijsenhout Omgeving.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout Omgeving. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijsenhout Omgeving. Een villa in Rijsenhout Omgeving komt het meest (38%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijsenhout Omgeving

In Rijsenhout Omgeving wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijsenhout Omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijsenhout Omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijsenhout Omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rijsenhout Omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rijsenhout Omgeving vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rijsenhout Omgeving waar ligt dat?

Woningen te koop Rijsenhout Omgeving

Wil je een huis kopen in Rijsenhout Omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijsenhout Omgeving . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijsenhout Omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijsenhout Omgeving.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rijsenhout Omgeving.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijsenhout Omgeving. Zoek je huurwoning in Rijsenhout Omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijsenhout Omgeving

Starterswoningen in Rijsenhout Omgeving zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijsenhout Omgeving zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijsenhout Omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijsenhout Omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijsenhout Omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijsenhout Omgeving is 4.446 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.941 euro).

Leeftijden Rijsenhout Omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijsenhout Omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijsenhout Omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijsenhout Omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijsenhout in de gemeente Haarlemmermeer.

Rijsenhout Dorp Rijsenhout Zuid Rijsenhout Dijk Rijsenhout Omgeving

Alle straten van Rijsenhout Omgeving

Rijsenhout Omgeving bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.