logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Epe

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Epe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Epe

Epe is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 33.283 inwoners. Momenteel staan er 65 woningen te koop en zijn er recent 147 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 423.968.

Woningen te koop 65
Woningen recent verkocht 147
Gemiddelde vraagprijs € 681.466
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 423.968
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Epe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epe is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Epe.

Woningen recent verkocht in Epe

Er zijn recent 147 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epe. Een eengezinswoning in Epe komt het meest (57%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Epe

In Epe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Epe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Epe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Epe

Starterswoningen in gemeente Epe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Epe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Epe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Epe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Epe

Wil je een huis kopen in gemeente Epe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Epe . Er staan momenteel 65 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epe.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Epe. Zoek je huurwoning in gemeente Epe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Epe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epe is 4.200 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.242 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Epe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epe vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Epe

De gemeente Epe telt 4 plaatsen.

Emst Epe Oene Vaassen

Wijken van Epe

Epe bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.