Alle woningmarktinfo Gemeente Epe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Epe

Een eerste blik op Epe

Epe is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.855 inwoners. Momenteel staan er 99 woningen te koop en zijn er recent 190 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 99
Woningen recent verkocht 190
Gemiddelde vraagprijs € 680.551
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Epe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epe is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Epe

Er zijn recent 190 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epe. Een eengezinswoning in Epe komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Epe

In Epe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Epe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Epe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Epe
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Epe

Wil je een huis kopen in Epe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Epe . Er staan momenteel 99 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epe.

Zoek je huurwoning in Epe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Epe.

Huizenprijzen in Epe

Starterswoningen in Epe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Epe zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Epe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Epe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Epe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epe is 3.796 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.469 euro).

Leeftijden Epe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epe vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Epe

De gemeente Epe telt 4 plaatsen.

Emst Epe Oene Vaassen

Alle wijken van Epe

Epe bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen