logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Epe

Begrijp de huizenprijzen in Epe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Epe

Epe is een plaats in de gemeente Epe. Deze plaats telt volgens het CBS 33.283 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 732.330 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 105
Gemiddelde vraagprijs € 732.330
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Epe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epe is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Epe

Er zijn recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epe. Een eengezinswoning in Epe komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Epe

In Epe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Epe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Epe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Epe

Starterswoningen in Epe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Epe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Epe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Epe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Epe

Wil je een huis kopen in Epe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Epe . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epe.

Bekijk alle koopwoningen in Epe. Zoek je huurwoning in Epe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Epe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epe is 4.299 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.354 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Epe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epe vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Epe

Epe bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.