Huizenmarkt Epe in Epe (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Epe

Woningmarkt Epe

Epe is een wijk in de plaats Epe binnen de gemeente Epe. Deze wijk telt volgens het CBS 14.790 inwoners. Momenteel staan er 82 woningen te koop en zijn er recent 133 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 745.545 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 82
Woningen recent verkocht 133
Gemiddelde vraagprijs € 745.545
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Epe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epe is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Epe

Er zijn recent 133 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epe. Een eengezinswoning in Epe komt het meest (48%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Epe

In Epe wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Epe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Epe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Epe
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Epe

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Epe vergeleken met de Epe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Epe waar ligt dat?

Woningen te koop Epe

Wil je een huis kopen in Epe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Epe . Er staan momenteel 82 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epe.

Bekijk hier alle koopwoningen in Epe. Zoek je huurwoning in Epe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Epe

Starterswoningen in Epe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Epe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Epe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Epe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Epe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epe is 4.356 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.827 euro).

Leeftijden Epe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Epe

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Epe? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Epe

Epe-Centrum Hogeland-Hoge Weerd Epe-Zuid Epe-Oost Epe-Noord Verspreide huizen Wissel Verspreide huizen Vemde-Zuuk