logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Epe in Epe

Begrijp de huizenprijzen in Epe Epe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Epe Epe

Epe is een wijk in de plaats Epe binnen de gemeente Epe. Deze wijk telt volgens het CBS 15.670 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 730.318 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 105
Gemiddelde vraagprijs € 730.318
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Epe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epe is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Epe

Er zijn recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epe. Een eengezinswoning in Epe komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Epe

In Epe wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Epe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Epe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Epe

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Epe vergeleken met de Epe en Nederland.

Huizenprijzen in Epe Epe

Starterswoningen in Epe Epe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Epe Epe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Epe Epe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Epe Epe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Epe Epe

Wil je een huis kopen in Epe Epe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Epe Epe . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epe.

Bekijk alle koopwoningen in Epe Epe. Zoek je huurwoning in Epe Epe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Epe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epe is 4.299 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.354 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Epe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Epe

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Epe? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Epe

Epe Centrum Hoge Weerd Hogeland Epe Noord Burgerenk Enkweg Gildehoek Kweekweg Vegtelarij Klaarbeek Buitengebied Epe Noord Buitengebied Epe West Buitengebied Epe Oost