Alle woningmarktinfo Oene in gemeente Epe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oene

Een eerste blik op Oene

Oene is een plaats in de gemeente Epe. Deze plaats telt volgens het CBS 32.855 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oene. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 604.639 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 604.639
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oene

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oene is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oene kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oene

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oene. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oene.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oene. Een eengezinswoning in Oene komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oene

In Oene wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oene

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oene (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oene
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oene

Wil je een huis kopen in Oene? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oene . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oene alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oene.

Zoek je huurwoning in Oene? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oene.

Huizenprijzen in Oene

Starterswoningen in Oene zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oene zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oene zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oene? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oene

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oene is 4.673 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.547 euro).

Leeftijden Oene

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oene vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oene

Oene bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen