De Huizenmarkt in Emst (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Emst

Woningmarkt Emst

Emst is een plaats in de gemeente Epe. Deze plaats telt volgens het CBS 32.855 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 722.782 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 722.782
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Emst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Emst is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Emst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Emst

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Emst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Emst. Een eengezinswoning in Emst komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Emst

In Emst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Emst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Emst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Emst
Binnenring: Nederland

Emst waar ligt dat?

Woningen te koop Emst

Wil je een huis kopen in Emst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Emst . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Emst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Emst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Emst. Zoek je huurwoning in Emst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Emst

Starterswoningen in Emst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Emst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Emst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Emst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Emst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Emst is 4.770 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.315 euro).

Leeftijden Emst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Emst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Emst

Emst bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.