logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Emst

Begrijp de huizenprijzen in Emst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Emst

Emst is een plaats in de gemeente Epe. Deze plaats telt volgens het CBS 33.283 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 779.236 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 779.236
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Emst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Emst is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Emst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Emst

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Emst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Emst. Een eengezinswoning in Emst komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Emst

In Emst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Emst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Emst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Emst

Starterswoningen in Emst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Emst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Emst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Emst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Emst

Wil je een huis kopen in Emst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Emst . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Emst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Emst.

Bekijk alle koopwoningen in Emst. Zoek je huurwoning in Emst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Emst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Emst is 4.686 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.827 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Emst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Emst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Emst

Emst bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.