Alle woningmarktinfo Emst in gemeente Epe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Emst

Een eerste blik op Emst

Emst is een plaats in de gemeente Epe. Deze plaats telt volgens het CBS 32.855 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 594.070 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 594.070
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Emst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Emst is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Emst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Emst

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Emst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Emst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Emst. Een eengezinswoning in Emst komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Emst

In Emst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Emst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Emst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Emst
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Emst

Wil je een huis kopen in Emst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Emst . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Emst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Emst.

Zoek je huurwoning in Emst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Emst.

Huizenprijzen in Emst

Starterswoningen in Emst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Emst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Emst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Emst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Emst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Emst is 3.921 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.113 euro).

Leeftijden Emst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Emst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Emst

Emst bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen