De Huizenmarkt in Vaassen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vaassen

Woningmarkt Vaassen

Vaassen is een plaats in de gemeente Epe. Deze plaats telt volgens het CBS 32.855 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vaassen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 593.951 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 81
Gemiddelde vraagprijs € 593.951
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Vaassen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vaassen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vaassen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vaassen.

Woningen recent verkocht in Vaassen

Er zijn recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vaassen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vaassen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vaassen. Een eengezinswoning in Vaassen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vaassen

In Vaassen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vaassen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vaassen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vaassen
Binnenring: Nederland

Vaassen waar ligt dat?

Woningen te koop Vaassen

Wil je een huis kopen in Vaassen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vaassen . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vaassen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vaassen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vaassen. Zoek je huurwoning in Vaassen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vaassen

Starterswoningen in Vaassen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vaassen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vaassen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vaassen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vaassen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vaassen is 3.512 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.476 euro).

Leeftijden Vaassen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vaassen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vaassen

Vaassen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.