logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dieteren in Susteren

Begrijp de huizenprijzen in Dieteren Echt-Susteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dieteren Echt-Susteren

Dieteren is een wijk in de plaats Susteren binnen de gemeente Echt-Susteren. Deze wijk telt volgens het CBS 795 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 297.127 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 297.127
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Dieteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dieteren is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dieteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dieteren.

Woningen recent verkocht in Dieteren

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dieteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dieteren. Een eengezinswoning in Dieteren komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dieteren

In Dieteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dieteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dieteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dieteren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dieteren vergeleken met de Echt-Susteren en Nederland.

Huizenprijzen in Dieteren Echt-Susteren

Starterswoningen in Dieteren Echt-Susteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dieteren Echt-Susteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dieteren Echt-Susteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dieteren Echt-Susteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dieteren Echt-Susteren

Wil je een huis kopen in Dieteren Echt-Susteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dieteren Echt-Susteren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Dieteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dieteren.

Bekijk alle koopwoningen in Dieteren Echt-Susteren. Zoek je huurwoning in Dieteren Echt-Susteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dieteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dieteren is 2.563 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.076 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dieteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dieteren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dieteren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dieteren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dieteren

Dieteren Verspreide huizen Dieteren