logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dronten Noord in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in Dronten Noord Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dronten Noord Dronten

Dronten Noord is een wijk in de plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze wijk telt volgens het CBS 2.010 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dronten Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 385.753 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 385.753
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Dronten Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dronten Noord is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dronten Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dronten Noord.

Woningen recent verkocht in Dronten Noord

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dronten Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dronten Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dronten Noord. Een eengezinswoning in Dronten Noord komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dronten Noord

In Dronten Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dronten Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dronten Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dronten Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dronten Noord vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in Dronten Noord Dronten

Starterswoningen in Dronten Noord Dronten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dronten Noord Dronten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dronten Noord Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dronten Noord Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dronten Noord Dronten

Wil je een huis kopen in Dronten Noord Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dronten Noord Dronten . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dronten Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dronten Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Dronten Noord Dronten. Zoek je huurwoning in Dronten Noord Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dronten Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dronten Noord is 3.594 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.171 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dronten Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dronten Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dronten Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dronten Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dronten Noord

Pioniersweg Houtwijk Hanzekwartier De Oeverloperwijk