Huizenprijzen en de huizenmarkt Houtwijk in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in Houtwijk Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Houtwijk Dronten

Houtwijk is een buurt in de wijk Dronten Noord en plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 1.730 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Houtwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 641.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 641.000
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Houtwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Houtwijk is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Houtwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Houtwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Houtwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Houtwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Houtwijk. Een eengezinswoning in Houtwijk komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Houtwijk

In Houtwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Houtwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Houtwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Houtwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Houtwijk vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in Houtwijk Dronten

Starterswoningen in Houtwijk Dronten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Houtwijk Dronten zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Houtwijk Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Houtwijk Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Houtwijk Dronten

Wil je een huis kopen in Houtwijk Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Houtwijk Dronten . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Houtwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Houtwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Houtwijk Dronten.

Bekijk alle koopwoningen in Houtwijk Dronten. Zoek je huurwoning in Houtwijk Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Houtwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Houtwijk is 2.987 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Houtwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Houtwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Houtwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Houtwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Dronten Noord in de gemeente Dronten.

Pioniersweg Houtwijk Hanzekwartier De Oeverloperwijk

Alle straten van Houtwijk

Houtwijk bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.