Huizenprijzen en de huizenmarkt Pioniersweg in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in Pioniersweg Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Pioniersweg Dronten

Pioniersweg is een buurt in de wijk Dronten Noord en plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 1.730 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pioniersweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 699.500 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 699.500
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Pioniersweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pioniersweg is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pioniersweg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Pioniersweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pioniersweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pioniersweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Pioniersweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pioniersweg. Een eengezinswoning in Pioniersweg komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pioniersweg

In Pioniersweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pioniersweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pioniersweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Pioniersweg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Pioniersweg vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in Pioniersweg Dronten

Starterswoningen in Pioniersweg Dronten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Pioniersweg Dronten zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pioniersweg Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Pioniersweg Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Pioniersweg Dronten

Wil je een huis kopen in Pioniersweg Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pioniersweg Dronten . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pioniersweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pioniersweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Pioniersweg Dronten.

Bekijk alle koopwoningen in Pioniersweg Dronten. Zoek je huurwoning in Pioniersweg Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Pioniersweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pioniersweg is 3.822 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.788 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Pioniersweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pioniersweg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Pioniersweg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Pioniersweg. De buurt zelf valt binnen de wijk Dronten Noord in de gemeente Dronten.

Pioniersweg Houtwijk Hanzekwartier De Oeverloperwijk

Alle straten van Pioniersweg

Pioniersweg bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.