Huizenprijzen en de huizenmarkt De Oeverloperwijk in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in De Oeverloperwijk Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Oeverloperwijk Dronten

De Oeverloperwijk is een buurt in de wijk Dronten Noord en plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 1.730 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Oeverloperwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 334.844 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 334.844
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in De Oeverloperwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Oeverloperwijk is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Oeverloperwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Oeverloperwijk.

Woningen recent verkocht in De Oeverloperwijk

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Oeverloperwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Oeverloperwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Oeverloperwijk. Een eengezinswoning in De Oeverloperwijk komt het meest (86%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Oeverloperwijk

In De Oeverloperwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Oeverloperwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Oeverloperwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Oeverloperwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Oeverloperwijk vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in De Oeverloperwijk Dronten

Starterswoningen in De Oeverloperwijk Dronten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Oeverloperwijk Dronten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Oeverloperwijk Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Oeverloperwijk Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Oeverloperwijk Dronten

Wil je een huis kopen in De Oeverloperwijk Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Oeverloperwijk Dronten . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Oeverloperwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Oeverloperwijk.

Bekijk alle koopwoningen in De Oeverloperwijk Dronten. Zoek je huurwoning in De Oeverloperwijk Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Oeverloperwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Oeverloperwijk is 2.839 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.136 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Oeverloperwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Oeverloperwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Oeverloperwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Oeverloperwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Dronten Noord in de gemeente Dronten.

Pioniersweg Houtwijk Hanzekwartier De Oeverloperwijk

Alle straten van De Oeverloperwijk

De Oeverloperwijk bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.