logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Bloemendaal

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Bloemendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Bloemendaal

Bloemendaal is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.922 inwoners. Momenteel staan er 86 woningen te koop en zijn er recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemendaal. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 840.509.

Woningen te koop 86
Woningen recent verkocht 120
Gemiddelde vraagprijs € 1.375.253
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 840.509
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Bloemendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bloemendaal is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bloemendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bloemendaal.

Woningen recent verkocht in Bloemendaal

Er zijn recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bloemendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bloemendaal. Een eengezinswoning in Bloemendaal komt het meest (31%) voor. Daarna komt een villa met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bloemendaal

In Bloemendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bloemendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bloemendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Bloemendaal

Starterswoningen in gemeente Bloemendaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Bloemendaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Bloemendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Bloemendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Bloemendaal

Wil je een huis kopen in gemeente Bloemendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Bloemendaal . Er staan momenteel 86 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bloemendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bloemendaal.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Bloemendaal. Zoek je huurwoning in gemeente Bloemendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bloemendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bloemendaal is 6.578 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (6.403 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bloemendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bloemendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bloemendaal

De gemeente Bloemendaal telt 5 plaatsen.

Aerdenhout Bennebroek Bloemendaal Overveen Vogelenzang

Wijken van Bloemendaal

Bloemendaal bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.