Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bloemendaal

Begrijp de huizenprijzen in Bloemendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bloemendaal

Bloemendaal is een plaats in de gemeente Bloemendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 23.195 inwoners. Momenteel staan er 43 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemendaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.482.663 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 43
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 1.482.663
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Bloemendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bloemendaal is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bloemendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bloemendaal.

Woningen recent verkocht in Bloemendaal

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bloemendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bloemendaal. Een portiekflat in Bloemendaal komt het meest (35%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bloemendaal

In Bloemendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bloemendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bloemendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bloemendaal

Starterswoningen in Bloemendaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bloemendaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bloemendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bloemendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bloemendaal

Wil je een huis kopen in Bloemendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bloemendaal . Er staan momenteel 43 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bloemendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bloemendaal.

Bekijk alle koopwoningen in Bloemendaal. Zoek je huurwoning in Bloemendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bloemendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bloemendaal is 7.269 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.844 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bloemendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bloemendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bloemendaal

Bloemendaal bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.