Aerdenhout in de gemeente Bloemendaal

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Aerdenhout

Een eerste blik op Aerdenhout

Aerdenhout is een plaats in de gemeente Bloemendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 23.195 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Aerdenhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 2.135.215 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 2.135.215
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Aerdenhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aerdenhout is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aerdenhout kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aerdenhout

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aerdenhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aerdenhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aerdenhout. Een villa in Aerdenhout komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aerdenhout

In Aerdenhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Aerdenhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Aerdenhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aerdenhout
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Aerdenhout

Wil je een huis kopen in Aerdenhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aerdenhout. Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aerdenhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aerdenhout.

Huizenprijzen in Aerdenhout

Starterswoningen in Aerdenhout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aerdenhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aerdenhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aerdenhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aerdenhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aerdenhout is 6.549 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (6.445 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Aerdenhout is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Aerdenhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aerdenhout vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Aerdenhout

Aerdenhout bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen