logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bennebroek

Begrijp de huizenprijzen in Bennebroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bennebroek

Bennebroek is een plaats in de gemeente Bloemendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 23.922 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bennebroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 812.386 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 812.386
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Bennebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bennebroek is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bennebroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bennebroek.

Woningen recent verkocht in Bennebroek

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bennebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bennebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bennebroek. Een eengezinswoning in Bennebroek komt het meest (52%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bennebroek

In Bennebroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bennebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bennebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bennebroek

Starterswoningen in Bennebroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bennebroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bennebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bennebroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bennebroek

Wil je een huis kopen in Bennebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bennebroek . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bennebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bennebroek.

Bekijk alle koopwoningen in Bennebroek. Zoek je huurwoning in Bennebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bennebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bennebroek is 5.516 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.030 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bennebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bennebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bennebroek

Bennebroek bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.