De Huizenmarkt gemeente Bladel (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bladel

Woningmarkt Bladel

Bladel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 20.160 inwoners. Momenteel staan er 70 woningen te koop en zijn er recent 116 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 348.434.

Woningen te koop 70
Woningen recent verkocht 116
Gemiddelde vraagprijs € 501.723
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 348.434
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Bladel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bladel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bladel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bladel.

Woningen recent verkocht in Bladel

Er zijn recent 116 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bladel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bladel. Een eengezinswoning in Bladel komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bladel

In Bladel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bladel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bladel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bladel
Binnenring: Nederland

Bladel waar ligt dat?

Woningen te koop Bladel

Wil je een huis kopen in Bladel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bladel . Er staan momenteel 70 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bladel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bladel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bladel. Zoek je huurwoning in Bladel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bladel

Starterswoningen in Bladel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bladel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bladel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bladel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bladel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bladel is 3.210 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.288 euro).

Leeftijden Bladel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bladel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bladel

De gemeente Bladel telt 5 plaatsen.

Bladel Casteren Hapert Hoogeloon Netersel

Alle wijken van Bladel

Bladel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.