logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Bladel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Bladel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Bladel

Bladel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.009 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 348.434.

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 69
Gemiddelde vraagprijs € 498.881
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 348.434
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bladel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bladel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bladel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bladel.

Woningen recent verkocht in Bladel

Er zijn recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bladel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bladel. Een eengezinswoning in Bladel komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bladel

In Bladel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bladel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bladel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Bladel

Starterswoningen in gemeente Bladel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Bladel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Bladel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Bladel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Bladel

Wil je een huis kopen in gemeente Bladel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Bladel . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bladel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bladel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Bladel. Zoek je huurwoning in gemeente Bladel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bladel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bladel is 3.547 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.210 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bladel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bladel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bladel

De gemeente Bladel telt 5 plaatsen.

Bladel Casteren Hapert Hoogeloon Netersel

Wijken van Bladel

Bladel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.