Huizenmarkt Bladel in Bladel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bladel

Woningmarkt Bladel

Bladel is een wijk in de plaats Bladel binnen de gemeente Bladel. Deze wijk telt volgens het CBS 10.495 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 80 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 466.599 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 80
Gemiddelde vraagprijs € 466.599
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bladel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bladel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bladel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bladel.

Woningen recent verkocht in Bladel

Er zijn recent 80 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bladel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bladel. Een eengezinswoning in Bladel komt het meest (59%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bladel

In Bladel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bladel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bladel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bladel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bladel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bladel vergeleken met de Bladel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bladel waar ligt dat?

Woningen te koop Bladel

Wil je een huis kopen in Bladel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bladel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bladel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bladel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bladel. Zoek je huurwoning in Bladel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bladel

Starterswoningen in Bladel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bladel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bladel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bladel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bladel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bladel is 3.111 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.167 euro).

Leeftijden Bladel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bladel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bladel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bladel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bladel

Bladel Industrieterrein Bladel Verspreide huizen ten noorden van Bladel Verspreide huizen ten zuiden van Bladel