logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bladel in Bladel

Begrijp de huizenprijzen in Bladel Bladel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bladel Bladel

Bladel is een wijk in de plaats Bladel binnen de gemeente Bladel. Deze wijk telt volgens het CBS 10.725 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 454.334 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 454.334
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Bladel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bladel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bladel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bladel.

Woningen recent verkocht in Bladel

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bladel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bladel. Een eengezinswoning in Bladel komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bladel

In Bladel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bladel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bladel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bladel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bladel vergeleken met de Bladel en Nederland.

Huizenprijzen in Bladel Bladel

Starterswoningen in Bladel Bladel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bladel Bladel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bladel Bladel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bladel Bladel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bladel Bladel

Wil je een huis kopen in Bladel Bladel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bladel Bladel . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bladel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bladel.

Bekijk alle koopwoningen in Bladel Bladel. Zoek je huurwoning in Bladel Bladel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bladel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bladel is 3.604 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.003 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bladel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bladel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bladel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bladel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bladel

Bladel Centrum Bladel Bedrijventerrein De Sleutel Bladel Bedrijventerrein De Beemd en Leemskuilen Bladel Wilhelminalaan Bladel Gozelinusbocht Bladel Heeleind Bladel Hofstad Bladel Veilig Oord Bladel Zuid Verspreide huizen Bladel