Huizenmarkt Netersel in Netersel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Netersel

Woningmarkt Netersel

Netersel is een wijk in de plaats Netersel binnen de gemeente Bladel. Deze wijk telt volgens het CBS 945 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Netersel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 509.049 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 509.049
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Netersel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Netersel is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Netersel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Netersel

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Netersel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Netersel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Netersel. Een eengezinswoning in Netersel komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Netersel

In Netersel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Netersel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Netersel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Netersel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Netersel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Netersel vergeleken met de Bladel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Netersel waar ligt dat?

Woningen te koop Netersel

Wil je een huis kopen in Netersel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Netersel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Netersel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Netersel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Netersel. Zoek je huurwoning in Netersel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Netersel

Starterswoningen in Netersel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Netersel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Netersel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Netersel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Netersel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Netersel is 3.487 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.752 euro).

Leeftijden Netersel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Netersel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Netersel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Netersel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Netersel

Netersel Verspreide huizen Netersel