Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bladel

Begrijp de huizenprijzen in Bladel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bladel

Bladel is een plaats in de gemeente Bladel. Deze plaats telt volgens het CBS 20.160 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 455.372 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 455.372
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Bladel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bladel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bladel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bladel.

Woningen recent verkocht in Bladel

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bladel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bladel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bladel. Een eengezinswoning in Bladel komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bladel

In Bladel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bladel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bladel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bladel

Starterswoningen in Bladel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bladel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bladel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bladel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bladel

Wil je een huis kopen in Bladel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bladel . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bladel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bladel.

Bekijk alle koopwoningen in Bladel. Zoek je huurwoning in Bladel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bladel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bladel is 3.373 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.199 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bladel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bladel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bladel

Bladel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.