De Huizenmarkt in Hapert (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hapert

Woningmarkt Hapert

Hapert is een plaats in de gemeente Bladel. Deze plaats telt volgens het CBS 20.160 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hapert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 511.569 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 511.569
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hapert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hapert is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hapert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hapert.

Woningen recent verkocht in Hapert

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hapert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hapert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hapert. Een eengezinswoning in Hapert komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hapert

In Hapert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hapert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hapert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hapert
Binnenring: Nederland

Hapert waar ligt dat?

Woningen te koop Hapert

Wil je een huis kopen in Hapert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hapert . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hapert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hapert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hapert. Zoek je huurwoning in Hapert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hapert

Starterswoningen in Hapert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hapert zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hapert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hapert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hapert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hapert is 3.259 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.359 euro).

Leeftijden Hapert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hapert vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hapert

Hapert bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.