Huizenmarkt Hapert in Hapert (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hapert

Woningmarkt Hapert

Hapert is een wijk in de plaats Hapert binnen de gemeente Bladel. Deze wijk telt volgens het CBS 5.440 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hapert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 509.661 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 509.661
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hapert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hapert is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hapert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hapert.

Woningen recent verkocht in Hapert

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hapert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hapert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hapert. Een eengezinswoning in Hapert komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hapert

In Hapert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hapert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hapert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hapert
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hapert

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hapert vergeleken met de Bladel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hapert waar ligt dat?

Woningen te koop Hapert

Wil je een huis kopen in Hapert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hapert . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hapert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hapert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hapert. Zoek je huurwoning in Hapert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hapert

Starterswoningen in Hapert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hapert zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hapert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hapert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hapert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hapert is 3.499 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.379 euro).

Leeftijden Hapert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hapert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hapert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hapert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hapert

Hapert Industrieterrein Hapert Dalem Verspreide huizen Hapert