De Huizenmarkt in Hoogeloon (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoogeloon

Woningmarkt Hoogeloon

Hoogeloon is een plaats in de gemeente Bladel. Deze plaats telt volgens het CBS 20.160 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogeloon. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 529.004 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 529.004
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hoogeloon

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogeloon is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogeloon moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogeloon.

Woningen recent verkocht in Hoogeloon

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogeloon. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogeloon.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogeloon. Een eengezinswoning in Hoogeloon komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogeloon

In Hoogeloon wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogeloon

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogeloon (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogeloon
Binnenring: Nederland

Hoogeloon waar ligt dat?

Woningen te koop Hoogeloon

Wil je een huis kopen in Hoogeloon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogeloon . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogeloon alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogeloon.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoogeloon. Zoek je huurwoning in Hoogeloon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoogeloon

Starterswoningen in Hoogeloon zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogeloon zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogeloon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogeloon? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogeloon

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogeloon is 3.422 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.879 euro).

Leeftijden Hoogeloon

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogeloon vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoogeloon

Hoogeloon bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.