logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoogeloon

Begrijp de huizenprijzen in Hoogeloon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoogeloon

Hoogeloon is een plaats in de gemeente Bladel. Deze plaats telt volgens het CBS 21.009 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogeloon. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 593.179 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 593.179
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hoogeloon

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogeloon is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogeloon moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogeloon.

Woningen recent verkocht in Hoogeloon

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogeloon. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogeloon.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogeloon. Een eengezinswoning in Hoogeloon komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogeloon

In Hoogeloon wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogeloon

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogeloon (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoogeloon

Starterswoningen in Hoogeloon zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogeloon zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogeloon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoogeloon? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoogeloon

Wil je een huis kopen in Hoogeloon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogeloon . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogeloon alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogeloon.

Bekijk alle koopwoningen in Hoogeloon. Zoek je huurwoning in Hoogeloon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoogeloon

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogeloon is 4.256 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.422 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoogeloon

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogeloon vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoogeloon

Hoogeloon bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.