Alle woningmarktinfo Weurt-Zuid Weurt

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Weurt-Zuid

Een eerste blik op Weurt-Zuid

Weurt-Zuid is een buurt in de wijk Eurt en plaats Weurt binnen de gemeente Beuningen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.505 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weurt-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 338.552 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 338.552
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Weurt-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weurt-Zuid is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weurt-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weurt-Zuid.

Woningen recent verkocht in Weurt-Zuid

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weurt-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weurt-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weurt-Zuid. Een eengezinswoning in Weurt-Zuid komt het meest (97%) voor. Daarna komt een herenhuis met 1% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weurt-Zuid

In Weurt-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Weurt-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Weurt-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Weurt-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Weurt-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weurt-Zuid vergeleken met de Beuningen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Weurt-Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop in Weurt-Zuid

Wil je een huis kopen in Weurt-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weurt-Zuid . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Weurt-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weurt-Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Weurt-Zuid. Zoek je huurwoning in Weurt-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Weurt-Zuid

Starterswoningen in Weurt-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weurt-Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weurt-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Weurt-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Weurt-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weurt-Zuid is 3.034 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.985 euro).

Leeftijden Weurt-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weurt-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Weurt-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Weurt-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Eurt in de gemeente Beuningen.

Weurt-Buitengebied Noord Weurt-Buitengebied Zuid Weurt-Noord Weurt-Zuid Weurt-De Sluis

Alle straten van Weurt-Zuid

Weurt-Zuid bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.