Huizenmarkt Weurt-De Sluis in Weurt (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Weurt-De Sluis

Woningmarkt Weurt-De Sluis

Weurt-De Sluis is een buurt in de wijk Eurt en plaats Weurt binnen de gemeente Beuningen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.505 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weurt-De Sluis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 389.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 389.000
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Weurt-De Sluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weurt-De Sluis is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Weurt-De Sluis

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weurt-De Sluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weurt-De Sluis.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Weurt-De Sluis. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weurt-De Sluis. Een eengezinswoning in Weurt-De Sluis komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Weurt-De Sluis

In Weurt-De Sluis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weurt-De Sluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weurt-De Sluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Weurt-De Sluis
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Weurt-De Sluis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weurt-De Sluis vergeleken met de Beuningen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Weurt-De Sluis waar ligt dat?

Woningen te koop Weurt-De Sluis

Wil je een huis kopen in Weurt-De Sluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weurt-De Sluis . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weurt-De Sluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weurt-De Sluis.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Weurt-De Sluis.

Bekijk hier alle koopwoningen in Weurt-De Sluis. Zoek je huurwoning in Weurt-De Sluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Weurt-De Sluis

Starterswoningen in Weurt-De Sluis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Weurt-De Sluis zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weurt-De Sluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Weurt-De Sluis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Weurt-De Sluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weurt-De Sluis is 2.593 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.605 euro).

Leeftijden Weurt-De Sluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weurt-De Sluis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Weurt-De Sluis

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Weurt-De Sluis. De buurt zelf valt binnen de wijk Eurt in de gemeente Beuningen.

Weurt-Buitengebied Noord Weurt-Buitengebied Zuid Weurt-Noord Weurt-Zuid Weurt-De Sluis

Alle straten van Weurt-De Sluis

Weurt-De Sluis bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.