De Huizenmarkt in Weurt (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Weurt

Woningmarkt Weurt

Weurt is een plaats in de gemeente Beuningen. Deze plaats telt volgens het CBS 25.790 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.718 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 471.718
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Weurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weurt is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weurt.

Woningen recent verkocht in Weurt

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weurt. Een eengezinswoning in Weurt komt het meest (94%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weurt

In Weurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Weurt
Binnenring: Nederland

Weurt waar ligt dat?

Woningen te koop Weurt

Wil je een huis kopen in Weurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weurt . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Weurt. Zoek je huurwoning in Weurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Weurt

Starterswoningen in Weurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Weurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Weurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weurt is 3.692 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.257 euro).

Leeftijden Weurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weurt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Weurt

Weurt bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.