Huizenmarkt Weurt-Buitengebied Zuid in Weurt (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Weurt-Buitengebied Zuid

Woningmarkt Weurt-Buitengebied Zuid

Weurt-Buitengebied Zuid is een buurt in de wijk Eurt en plaats Weurt binnen de gemeente Beuningen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.505 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weurt-Buitengebied Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 729.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 729.000
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Weurt-Buitengebied Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weurt-Buitengebied Zuid is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weurt-Buitengebied Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weurt-Buitengebied Zuid.

Woningen recent verkocht in Weurt-Buitengebied Zuid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weurt-Buitengebied Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weurt-Buitengebied Zuid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Weurt-Buitengebied Zuid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weurt-Buitengebied Zuid. Een eengezinswoning in Weurt-Buitengebied Zuid komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weurt-Buitengebied Zuid

In Weurt-Buitengebied Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weurt-Buitengebied Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weurt-Buitengebied Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Weurt-Buitengebied Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Weurt-Buitengebied Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weurt-Buitengebied Zuid vergeleken met de Beuningen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Weurt-Buitengebied Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Weurt-Buitengebied Zuid

Wil je een huis kopen in Weurt-Buitengebied Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weurt-Buitengebied Zuid . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weurt-Buitengebied Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weurt-Buitengebied Zuid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Weurt-Buitengebied Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Weurt-Buitengebied Zuid. Zoek je huurwoning in Weurt-Buitengebied Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Weurt-Buitengebied Zuid

Starterswoningen in Weurt-Buitengebied Zuid zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Weurt-Buitengebied Zuid zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weurt-Buitengebied Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Weurt-Buitengebied Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Weurt-Buitengebied Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weurt-Buitengebied Zuid is 4.339 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.914 euro).

Leeftijden Weurt-Buitengebied Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weurt-Buitengebied Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Weurt-Buitengebied Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Weurt-Buitengebied Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Eurt in de gemeente Beuningen.

Weurt-Buitengebied Noord Weurt-Buitengebied Zuid Weurt-Noord Weurt-Zuid Weurt-De Sluis

Alle straten van Weurt-Buitengebied Zuid

Weurt-Buitengebied Zuid bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.