logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ewijk

Begrijp de huizenprijzen in Ewijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ewijk

Ewijk is een plaats in de gemeente Beuningen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.573 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 428.258 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 428.258
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ewijk is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ewijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ewijk.

Woningen recent verkocht in Ewijk

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ewijk. Een eengezinswoning in Ewijk komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ewijk

In Ewijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ewijk

Starterswoningen in Ewijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ewijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ewijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ewijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ewijk

Wil je een huis kopen in Ewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ewijk . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ewijk.

Bekijk alle koopwoningen in Ewijk. Zoek je huurwoning in Ewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ewijk is 3.054 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.142 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ewijk

Ewijk bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.