De Huizenmarkt in Ewijk (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ewijk

Woningmarkt Ewijk

Ewijk is een plaats in de gemeente Beuningen. Deze plaats telt volgens het CBS 25.790 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 380.368 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 380.368
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ewijk is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ewijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ewijk.

Woningen recent verkocht in Ewijk

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ewijk. Een eengezinswoning in Ewijk komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ewijk

In Ewijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ewijk
Binnenring: Nederland

Ewijk waar ligt dat?

Woningen te koop Ewijk

Wil je een huis kopen in Ewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ewijk . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ewijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ewijk. Zoek je huurwoning in Ewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ewijk

Starterswoningen in Ewijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ewijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ewijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ewijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ewijk is 3.171 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.752 euro).

Leeftijden Ewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ewijk

Ewijk bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.