De Huizenmarkt in Beuningen Gld (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beuningen Gld

Woningmarkt Beuningen Gld

Beuningen Gld is een plaats in de gemeente Beuningen. Deze plaats telt volgens het CBS 25.790 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 133 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen Gld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 416.827 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 133
Gemiddelde vraagprijs € 416.827
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Beuningen Gld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beuningen Gld is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beuningen Gld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beuningen Gld.

Woningen recent verkocht in Beuningen Gld

Er zijn recent 133 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen Gld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beuningen Gld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beuningen Gld. Een eengezinswoning in Beuningen Gld komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beuningen Gld

In Beuningen Gld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beuningen Gld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beuningen Gld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beuningen Gld
Binnenring: Nederland

Beuningen Gld waar ligt dat?

Woningen te koop Beuningen Gld

Wil je een huis kopen in Beuningen Gld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beuningen Gld . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beuningen Gld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beuningen Gld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beuningen Gld. Zoek je huurwoning in Beuningen Gld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beuningen Gld

Starterswoningen in Beuningen Gld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beuningen Gld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beuningen Gld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beuningen Gld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beuningen Gld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beuningen Gld is 3.281 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.089 euro).

Leeftijden Beuningen Gld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beuningen Gld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beuningen Gld

Beuningen Gld bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.