logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beuningen Gld

Begrijp de huizenprijzen in Beuningen Gld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beuningen Gld

Beuningen Gld is een plaats in de gemeente Beuningen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.573 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen Gld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 448.030 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 448.030
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Beuningen Gld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beuningen Gld is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beuningen Gld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beuningen Gld.

Woningen recent verkocht in Beuningen Gld

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen Gld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beuningen Gld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beuningen Gld. Een eengezinswoning in Beuningen Gld komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beuningen Gld

In Beuningen Gld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beuningen Gld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beuningen Gld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beuningen Gld

Starterswoningen in Beuningen Gld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beuningen Gld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beuningen Gld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beuningen Gld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beuningen Gld

Wil je een huis kopen in Beuningen Gld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beuningen Gld . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beuningen Gld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beuningen Gld.

Bekijk alle koopwoningen in Beuningen Gld. Zoek je huurwoning in Beuningen Gld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beuningen Gld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beuningen Gld is 3.336 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.281 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beuningen Gld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beuningen Gld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beuningen Gld

Beuningen Gld bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.