logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest in Beltrum

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland

Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest is een buurt in de wijk Beltrum en plaats Beltrum binnen de gemeente Berkelland. Deze buurt telt volgens het CBS 2.830 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 563.722 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 563.722
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest. Een woonboerderij in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest komt het meest (54%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest

In Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest vergeleken met de Berkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland

Starterswoningen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Berkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest is 2.702 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.684 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest. De buurt zelf valt binnen de wijk Beltrum in de gemeente Berkelland.

Beltrum Verspreide huizen Voor-Beltrum Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Verspreide huizen Beltrumsche Veld

Alle straten van Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest

Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest bestaat uit 39 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.