Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Beltrumsche Veld in Beltrum

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland

Verspreide huizen Beltrumsche Veld is een buurt in de wijk Beltrum en plaats Beltrum binnen de gemeente Berkelland. Deze buurt telt volgens het CBS 2.830 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beltrumsche Veld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 528.090 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 528.090
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Beltrumsche Veld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Beltrumsche Veld

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beltrumsche Veld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Beltrumsche Veld.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beltrumsche Veld. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld. Een woonboerderij in Verspreide huizen Beltrumsche Veld komt het meest (73%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Beltrumsche Veld

In Verspreide huizen Beltrumsche Veld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Beltrumsche Veld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Beltrumsche Veld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Beltrumsche Veld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Beltrumsche Veld vergeleken met de Berkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland

Starterswoningen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Beltrumsche Veld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Beltrumsche Veld Berkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Beltrumsche Veld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Beltrumsche Veld is 2.703 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.349 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Beltrumsche Veld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Beltrumsche Veld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Beltrumsche Veld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Beltrumsche Veld. De buurt zelf valt binnen de wijk Beltrum in de gemeente Berkelland.

Beltrum Verspreide huizen Voor-Beltrum Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Verspreide huizen Beltrumsche Veld

Alle straten van Verspreide huizen Beltrumsche Veld

Verspreide huizen Beltrumsche Veld bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.