Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Voor-Beltrum in Beltrum

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland

Verspreide huizen Voor-Beltrum is een buurt in de wijk Beltrum en plaats Beltrum binnen de gemeente Berkelland. Deze buurt telt volgens het CBS 2.830 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Voor-Beltrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 395.054 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 395.054
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Voor-Beltrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Voor-Beltrum is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Voor-Beltrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Voor-Beltrum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Voor-Beltrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Voor-Beltrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Voor-Beltrum. Een woonboerderij in Verspreide huizen Voor-Beltrum komt het meest (43%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Voor-Beltrum

In Verspreide huizen Voor-Beltrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Voor-Beltrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Voor-Beltrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Voor-Beltrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Voor-Beltrum vergeleken met de Berkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland

Starterswoningen in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Voor-Beltrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Voor-Beltrum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Voor-Beltrum Berkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Voor-Beltrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Voor-Beltrum is 3.863 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.763 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Voor-Beltrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Voor-Beltrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Voor-Beltrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Voor-Beltrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Beltrum in de gemeente Berkelland.

Beltrum Verspreide huizen Voor-Beltrum Verspreide huizen Beltrum Lintvelde en Avest Verspreide huizen Beltrumsche Veld

Alle straten van Verspreide huizen Voor-Beltrum

Verspreide huizen Voor-Beltrum bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.