Driehuizen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Driehuizen

Een eerste blik op Driehuizen

Driehuizen is een buurt in de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 21.535 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Driehuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 371.828 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 371.828
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Driehuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driehuizen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driehuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driehuizen.

Woningen recent verkocht in Driehuizen

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driehuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driehuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driehuizen. Een eengezinswoning in Driehuizen komt het meest (34%) voor. Daarna komt een portiekflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driehuizen

In Driehuizen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Driehuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Driehuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Driehuizen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Driehuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Driehuizen vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Driehuizen

Wil je een huis kopen in Driehuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driehuizen . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driehuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driehuizen.

Zoek je huurwoning in Driehuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Driehuizen.

Huizenprijzen in Driehuizen

Starterswoningen in Driehuizen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driehuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driehuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Driehuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Driehuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driehuizen is 2.994 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Driehuizen is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Driehuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driehuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Driehuizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Driehuizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Est in de gemeente Apeldoorn.

Brinkhorst Sprengenweg-Noord Sprengenbos Berg en Bos Driehuizen Orden Park Berg en Bos

Alle straten van Driehuizen

Driehuizen bestaat uit 45 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen