Orden

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Orden

Een eerste blik op Orden

Orden is een buurt in de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 21.535 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Orden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 367.092 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 367.092
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Orden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Orden is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Orden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Orden.

Woningen recent verkocht in Orden

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Orden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Orden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Orden. Een portiekflat in Orden komt het meest (37%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Orden

In Orden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Orden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Orden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Orden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Orden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Orden vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Orden

Wil je een huis kopen in Orden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Orden. Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Orden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Orden.

Huizenprijzen in Orden

Starterswoningen in Orden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Orden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Orden zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Orden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Orden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Orden is 2.683 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.501 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Orden is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Orden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Orden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Orden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Orden. De buurt zelf valt binnen de wijk Est in de gemeente Apeldoorn.

Brinkhorst Sprengenweg-Noord Sprengenbos Berg en Bos Driehuizen Orden Park Berg en Bos

Alle straten van Orden

Orden bestaat uit 63 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen