Alle woningmarktinfo Gein Noordwest

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Gein Noordwest

Een eerste blik op Gein Noordwest

Gein Noordwest is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 11.385 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gein Noordwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 271.858 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 271.858
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Gein Noordwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gein Noordwest is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gein Noordwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gein Noordwest.

Woningen recent verkocht in Gein Noordwest

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gein Noordwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gein Noordwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gein Noordwest. Een portiekflat in Gein Noordwest komt het meest (51%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gein Noordwest

In Gein Noordwest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Gein Noordwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Gein Noordwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gein Noordwest
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Gein Noordwest

Wil je een huis kopen in Gein Noordwest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gein Noordwest . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gein Noordwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gein Noordwest.

Zoek je huurwoning in Gein Noordwest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Gein Noordwest.

Huizenprijzen in Gein Noordwest

Starterswoningen in Gein Noordwest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gein Noordwest zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gein Noordwest zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gein Noordwest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gein Noordwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gein Noordwest is 4.011 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.492 euro).

Leeftijden Gein Noordwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gein Noordwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gein Noordwest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gein Noordwest. De buurt zelf valt binnen de wijk Gein in de gemeente Amsterdam.

Gein Noordwest Gein Zuidwest Gein Noordoost Gein Zuidoost

Alle straten van Gein Noordwest

Gein Noordwest bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen