logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hollum

Begrijp de huizenprijzen in Hollum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hollum

Hollum is een plaats in de gemeente Ameland. Deze plaats telt volgens het CBS 3.840 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hollum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 449.280 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 449.280
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Hollum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hollum is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hollum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hollum.

Woningen recent verkocht in Hollum

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hollum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hollum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hollum. Een eengezinswoning in Hollum komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hollum

In Hollum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hollum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hollum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hollum

Starterswoningen in Hollum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hollum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hollum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hollum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hollum

Wil je een huis kopen in Hollum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hollum . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hollum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hollum.

Bekijk alle koopwoningen in Hollum. Zoek je huurwoning in Hollum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hollum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hollum is 4.457 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.496 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hollum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hollum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hollum

Hollum bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00